Kedves Látogató!

 

Amennyiben gyógyulni, feltöltődni, kikapcsolódni szeretne, látogasson el az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, ahol a gyógykezelések széles skáláját, wellness-fitness szolgáltatásokat kínálunk Önnek. A teljesen felújított fürdő a város szívében várja vendégeit. A magas ásványi anyag tartalmú alkáli-hidrogén-karbonátos jódos jellegű gyógyvíz mellett a Móra-Vitál Kht. orvosai, szakképzett asszisztensei, gyógytornászai, gyógymasszőrei biztosítják a fiziotherápia három fő elemét: a megelőzést, a gyógyítást és az utókezelést.

 

A gyógyászati részlegen több mint ötven féle kezelést tudunk nyújtani. Célunk, hogy a fürdő a térség térd- és vállcentrumává váljon.

 

Wellness részlegünkön különböző vízi és szárazföldi kondicionáló tormák mellett a szépségápolás minden területével kényeztetjük Önt.

 

Jöjjön el hozzánk, pihenje ki a hétköznapok fáradalmait egy olyan fürdőben, ahol a magas színvonal előzékeny, udvarias kiszolgálással párosul.

 

 

GYÓGYÁSZAT

 

Jöjjön el Mórahalomra és gyógyuljon nálunk

 

 A létesítmény több fedett, és zárt gyógymedencéjével (35-39°C) egyaránt nyújt kikapcsolódást és gyógyulást. 1999-ben a fürdő vize megkapta a gyógyvíz minősítést, 2004-ben az intézményt regionális jelentőségű gyógyfürdővé nyilvánították.

A 660 m mélységből feltörő termálvíz 39,5 oC-os, alkáli-hidrogén-karbonátos, jódos jellegű, amely fürdő- és ivókúraként egyaránt kiválóan alkalmas. A termálkút gyógyvízzé nyilvánítása során végzett klinikai vizsgálat statisztikailag igazolta a fürdő vizének kifejezett gyógyhatását a térd-, és vállizületi megbetegedésekben, így a fürdőt méltán nevezhetjük a térség „térd és vállcentrumának”.

 

Társadalombiztosítás által támogatott kezeléseink:

 

 

ÉLMÉNYFÜRDŐ

 

Élmény és szórakozás az egész családnak!

 

A Mórahalmi Gyógyfürdő nem csupán gyógyászati központ. Több annál. A fürdőben bárki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget, hiszen a gyógyulni vágyók mellett gondoltunk a családok, gyermekek kikapcsolódására is.

A 190 m2-es feszített vízfelülettel rendelkező csúszdás élménymedence (30°C) sodrófolyosóval, vízzuhataggal, buzgársorral és a közepén található napozóterasszal kicsik és nagyok számára egyaránt felejthetetlen élményt biztosít. A medence fénypontja a

4 m széles és 19,33 m hosszú családi csúszda. A kombinált élmény- és gyermekmedence összesen 350 m2 vízfelületével egy termál ülőmedence (36°C), egy gyógytorna medence (35°C), illetve egy közel 100 m2-es csúszdás gyermek- és bébipancsoló (33°C) részből tevődik össze. Így a termálmedence pezsgőfürdőjében megpihenve is szem előtt tarthatja gyermekét, unokáját amint önfeledten adja át magát a víziparadicsom által nyújtott élménynek.

 

Élményfürdő szolgáltatásaink:

 

WELLNESS, FITNESS

 

Kényeztesse testét és lelkét az Erzsébet Gyógyfürdőben!

 

Fürdőnk wellness centrumában nyáron és télen is gondoskodnak arról, hogy testét és lelkét kényeztetni tudja. Válasszon kedvére széleskörű wellness-, és fitness csomagajánlataink közül, próbálja ki az egyedülálló, fényterápiás „Caracalla” masszázskádunkat, őrizze meg kondícióját az emeleten található fitness teremben. Természetesen a szépségápolásról sem feledkeztünk meg. Az épületben megtalálható a fodrászat, a kozmetika, a szolárium és a manikűr-pedikűr egyaránt.

 

További wellness, fitness szolgáltatásaink:

 

A 10.000 m2-es parkosított területen számtalan lehetőség adódik a  sportolásra.

A kültéri 33,3 x 21 m-es, 2 m mély, vízforgató berendezéssel ellátott feszített víztükrű úszómedence (27°C) csoportversenyek lebonyolítására is alkalmas, emellett két strandröplabda-pálya, strandfoci és vízilabdázási lehetőség is várja a vendégeket. Fedett 16 x 8 m-es, 120 cm mély tanmedencénk (30°C) tökéletes helyet biztosít az úszásoktatás számára.

Tehát akár gyógyulni, akár sportolni vagy csupán pihenni szeretne, mindenképpen látogasson el hozzánk, hogy Önt is vendégeink között köszönthessük!

 

Nyitvatartás:

Hétfő-Vasárnap: 9.00-20.00

Elérhetőségeink:

 

6782 Mórahalom, Szent László park 4.

Tel.: (+36) 62/281-039

Web: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

E-mail: furdo@morahalom.hu